Programok:
Hétfő:
14:00-tól Érkezés Rátkára az Angyal Borházba (fogadóital)
17:00-18:30 Pincebemutató, borkóstoló
19:00 -20:00 Vacsora (leves, főétel, desszert)
Kedd:
07:00-tól Fogadópálinka, disznóvágás
07:30-09:30 Házias reggeli, hagymásvér
13:00 -14:00 Ebéd (orjaleves, toroskáposzta, pecsenye)
19:00-20:00 Vacsora (sült hurka, kolbász, párolt káposzta, hagymás tört burgonya)
20:00-tól Szilveszteri mulatság
23:00-00:00 Vacsora bekészítés
08:00-15:00 Malac feldolgozás, hurka- és kolbásztöltés, zsírsütés
15:00-16:00 Friss tepertő kóstolás
Szerda:
09:30-12:00 Reggeli
13:00 - Hazautazás
A változás jogát fenntartják!
*A szobában található alkoholos és mentes italok nem tartoznak a korlátlan fogyasztásba!
Tovább >>ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: |