Éttermi koncepciójuk fontos célja a változatosság és a szezonalitás követése. Az idényjellegű alapanyagokhoz igazodó ajánlatokkal szeretnék színesebbé tenni a választékot. Fontosnak tartják, hogy mindig meg kell újulni. Keresni kell az új alapanyagokat, technológiákat, ételeket, az aktualitást, hogy amit kínálnak az érdekes, élvezetes legyen. Bíznak abban, hogy szállóvendégeik elégedetten távoznak, és jó hírét keltik konyhájuknak.
Éttermük tervezésekor arra törekedtek az épületet megálmodók, hogy az étkezések alatt is lehessen csodálni a bakonyi természet szépségét. Képzeljen el egy kis méretű, hangulatos, visszafogottan nyüzsgő környezetet, melyben az eredeti belsőépítészeti ötletek, a mediterrán hangulatú színvilág kellemes látványt nyújt vendégeiknek.
Az étterem befogadó képessége maximum 40 fő, melyből 16 fő az elszeparálható teraszos részben tud helyet foglalni. Az étterem méretéből következik, hogy a konyhájuk is csak szűkebb választékkal tud működni, de ellensúlyozni szeretnék ezt a minőséggel, hiszen azt vallják, hogy a kevesebb néha többet jelent. Létszámtól függően menüválasztásos vagy svédasztalos vacsorát kínálnak félpanziót választó vendégeiknek. Vegetáriánus, glutén- és laktózérzékeny vendégeiknek egyedi menüajánlattal készülnek, előzetes egyeztetés alapján.
Éttermi szolgáltatások:
bankett rendezési lehetőség
gluténmentes étkezési lehetőség
laktózmentes étkezési lehetőség
vegetáriánus étkezési lehetőség
étterem
kávézó
bár